Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Заворсклянська громада» (код ЄДРПОУ: 21046377) був реорганізований і увійшов до складу Терешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Заворсклянська громада
Полтавський район Полтавська область

УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 14.09.2018 14:43
Кількість переглядів: 811

Заворсклянська сільська рада Полтавського району Полтавської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Головачанського комунального закладу загальної середньої освіти Заворсклянської сільської ради Полтавського району Полтавської області (опорний заклад), адреса: 38774 вул. Кобзаря,58, с.Головач, Полтавського району Полтавської області.

Прийом документів від кандидатів буде проводитись в період з 17 вересня по 17 жовтня 2018 року, за адресою:

38772 вул.Соборна, 9, с.Заворскло, Полтавського району Полтавської області, поштою або нарочно.

  1. Вимоги до претендентів:

на посаду керівника закладу загальної середньої освіти може претендувати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче спеціаліста чи магістра та стаж педагогічної роботи не менше 3 років, а також мати організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

  1. ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ
    1. Усі зацікавлені особи, які відповідають вимогам пункту 1.4 можуть взяти участь у конкурсі на посаду керівника.
    2. Особа, яка бере участь у конкурсі, подає особисто (або подає уповноважена особа згідно з довіреністю) такі документи:

письмову заяву про участь у конкурсі, з наданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (Додатки 1, 2, 3);

автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство

України;

копію документа про вищу освіту, не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

мотиваційний лист, складений у довільній формі;

довідку про відсутність судимості.

    1. Перелік документів, зазначених у пункті 3.2 цього розділу, є вичерпним. Претендент на посаду може надати інші документи, які на його думку підтверджують його професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

    1. Прийом та реєстрація документів від претендентів на посаду директора здійснюється спеціалістом  Заворсклянської сільської ради.
    2. У разі невідповідності наданих документів встановленим вимогам, претенденти на заміщення вакантної посади до конкурсного відбору не допускаються, про що впродовж трьох робочих днів їм повідомляється органом, який приймав документи.
    3. Документи, надані після закінчення встановленого строку не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.
    4. Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, письмово повідомляються про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше п’яти календарних днів з дати закінчення строку подання документів.
    5. Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Відповідальний за прийом документів від кандидатів - керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Мосієнко А.О. 

Довідки за телефоном (0532) 64-35-43; (0532) 64-35-33

Ознайомитись з Положенням про конкурс, зразками заяв, та переліком питань можна у розділі Офіційні документи - Рішення № 1 тринадцятої позачергової сесії Заворсклянської cільської ради Полтавського району Полтавської області.

 

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua