Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Заворсклянська громада» (код ЄДРПОУ: 21046377) був реорганізований і увійшов до складу Терешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Заворсклянська громада
Полтавський район Полтавська область

Кому необхідно подати нові заяву та декларацію для призначення субсидії!

Дата: 07.08.2019 13:31
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

Кому необхідно подати

нові заяву та декларацію для призначення субсидії

      З травня 2019 року управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації проведено автоматичний розрахунок житлових субсидій на наступний термін 2019-2020 років без додаткового звернення 6,3 тис. сімей.

           Проте відповідно до норм чинного законодавства для окремих категорій одержувачів субсидії розрахунок житлової субсидії на наступний термін здійснюється виключно після подання нових заяв і декларацій. Зокрема, це:

           - сім’ї, яким субсидія призначалась за рішенням комісії на фактично проживаючих зареєстрованих осіб;

         - орендарі житла та внутрішньо переміщені особи;

 

         - сім’ї, у яких відбулися зміни складу зареєстрованих членів домогосподарства та зміни у складі їх сім’ї (наприклад: хтось прописався чи виписався, розлучення чи шлюб, смерть чи народження) і про це не було повідомлено  управління соціального захисту населення;

        - сім’ї, яким субсидія призначалась на опалювальний період 2018-2019 року за рішенням комісії  у випадку коли у особи працездатного віку були відсутні доходи або дохід був менше мінімальної заробітної плати та/або ними чи за них  не було сплачено єдиний соціальний внесок.

        Таким сім’ям необхідно подати нову заяву та декларацію про доходи  до кінця вересня 2019 року.

           Чому важливо звернутись до кінця вересня!

Якщо сім’я звернеться за призначенням субсидії в неопалювальний сезон і в цей період субсидію буде призначено (в тому числі в нульовому розмірі), управління соціального захисту населення розрахує розмір субсидії автоматично на початку опалювального сезону без додаткового звернення.

        Звернення за призначення субсидії у літній період заощадить Ваш час та надасть можливість отримати субсидії з початком опалювального періоду без затримки.

        Звертаємо увагу, що зверненням, які надійдуть протягом двох місяців з початку опалювального сезону житлову субсидію (у разі наявності правових підстав) буде призначено з жовтня поточного року.

        У Полтавському районі прийом заяв та документів для призначення житлових субсидій здійснюють уповноваженні особи сільських рад, які щотижня передають прийняті заяви до управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Прийом заяв від громадян здійснюється управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації за попереднім записом на прийом по телефону 60-91-46 або в кабінеті №9 управління ( м. Полтава, вул. Короленка, 7).


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua