Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Заворсклянська громада» (код ЄДРПОУ: 21046377) був реорганізований і увійшов до складу Терешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заворсклянська громада
Полтавський район Полтавська область

ЯРМАРОК ЗАЙНЯТОСТІ – «ТВІЙ ПОШУК РОБОТИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ТУТ»!

Дата: 02.10.2019 16:38
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

У виставковому залі Міського будинку культури 30 вересня 2019 року відбувся масштабний захід «Ярмарок зайнятості», організований Полтавською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості.

 «Кожен раз із інноваціями» - з таким лозунгом до проведення заходів підходять фахівці Полтавської міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ. Такою родзинкою цього разу стала співпраця з Полтавським інститутом економіки і права, студенти-волонтери якого на вулицях міста презентували «Ярмарок зайнятості» та запрошували містян завітати на даний захід. Тож цього разу ярмарок відвідали і ті громадяни, які просто йшли своїми справами, а в підсумку неочікувано для себе знайшли роботу, про яку мріяли.

В «Ярмарку зайнятості» брали участь 43 роботодавці і соціальні партнери Філії, які презентували свої підприємства та надавали ґрунтовну інформацію щодо наявних вільних робочих місць та послуг (продукцію), які вони надають (виготовляють).

Ярмарок зайнятості відвідали близько 2700 мешканців міста Полтави та Полтавського району, які шукають роботу. Разом з тим на захід було запрошено близько 450 осіб з числа студентської молоді. Відвідувачам пропонувалося близько 1000 вакансій з роботами різноманітних напрямків і різного кваліфікаційного рівня. Для молоді було запропоновано тестування з профорієнтації та вакансії тимчасового характеру для підробітку у вільний час.

ДНЗ «Полтавський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» пропонував різні види робітничих професій, що сприяло відображенню повноти послуг, що надаються службою зайнятості.

Шукачі робити мали змогу отримати безпосередньо від представників кадрових служб повну інформацію стосовно запропонованих вакантних робочих місць, скласти та залишити своє резюме, домовитися стосовно співбесіди з роботодавцем. 

Уже традиційним підсумком «Ярмарку зайнятості»  проведення круглого столу за участю керівництва міськрайонної філії  та  роботодавців – учасників заходу. В ході засідання круглого столу обговорювалися актуальні питання та проблеми  ринку праці міста і приміського району, в тому числі брак робочих професій в усіх сферах зайнятості. Окремо було наголошено під час круглого столу про запровадження навчання молоді на базах підприємств з подальшим працевлаштування, що дасть можливість збереження кадрів в Україні.

Такі масові заходи державної служби зайнятості сприяють результативному вирішенню питання допомоги роботодавцям щодо укомплектування кадрами та дають можливість особистого спілкування шукачів роботи з представниками роботодавців регіону. Полтавська міськрайонна філія на чолі з Петром Петренком завжди рада співпрацювати з усіма бажаючими знайти роботу та підприємствами регіону.

 

Більш детально ознайомитися з інформацією можна відвідавши інтернет ресурси центру зайнятості:

https://pol.dcz.gov.ua/

https://www.facebook.com/CZPoltava/

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua