Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Заворсклянська громада» (код ЄДРПОУ: 21046377) був реорганізований і увійшов до складу Терешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заворсклянська громада
Полтавський район Полтавська область

Як допомогти літнім людям під час карантину!

Дата: 02.04.2020 08:27
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

У зв’язку з поширенням захворювання COVID-19, викликаного новим коронавірусом, Урядом запроваджено ряд обмежувальних заходів, у тому числі: заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним та залізничним транспортом міжміського сполучення; в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах на міських маршрутах заборонено перевезення більше 10 пасажирів одночасно; відкриті лише торгівельні точки, що ведуть торгівлю продуктами, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами.

Однією з груп ризику є люди похилого віку та люди з хронічними хворобами і слабким імунітетом – вони більш схильні до розвитку тяжких захворювань. Їм особливо потрібно бути максимально убезпеченими – обмежити контакти та не перебувати в людних місцях.

Виконавчий комітет Заворсклянської сільської ради Полтавського району Полтавської області звертається до родичів, сусідів, небайдужих громадян, якщо у Вас батьки чи знайомі люди похилого віку, пенсіонери, люди з інвалідністю живуть у віддалених  від магазину чи аптеки місцях - допоможіть забезпечити доставку продуктів харчування та ліків, засобів гігієни першої необхідності.

Якщо у Вас немає можливості самостійно дістатися магазину чи амбулаторії, звертайтеся до Заворсклянської сільської ради за телефонами:

0532 64 35 43 - приймальня

0532 64 35 18 - керуючий справами Мосієнко Анна Олександрівна


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua